Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dingdong


ett brustet hjärtas efterskalv


Från att gå hand i hand under livets sol
till att endast vårda romantiserade minnen.
timmar och dagar,
nätter och månader
drar förbi

Ett tomrum blir utfyllt
precis som det som utfyllas ska
men ersatt blir du aldrig
för inte är du ersättbar

när jag drömmer är du vid min sida
men i vaket tillstånd är du inte ens en myt




Fri vers (Fri form) av Nack
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-04-22 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack