Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nattens spår

Denna oro, denne stress som bubblar under huden och inte bara där under utan den har tagit sig fram för att ta ansvar över kontrollen som jag misslyckades med. Den bubblade inunder mig, den bubblade förbi mej och nu bubblar den bortom mig.

Det här nederlaget kräver att ersättas men någon annan form av viktighet. Snälla låt mig inte få vara rastlös och orolig, det gnager som råttor inifrån och fokusen, koncentrationen är otillräcklig.

Jag strävar after fulländan




Fri vers (Fri form) av Nack
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-12 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack