Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor

imorgon alltså idag blir det invärtes och utvärtes kamp när fysiken trotsar lagarna...
när ögonen leer och hjärtat krampar kan man inte göra mer än att öppna sin famn och låta elden sluka en. så ärrad så sårbar. man utelämnas till de varma, det hastiga och långvariga. man möts i en stilla paradox. känslan man får av floden som rinner ur halsen är oersättlig. som alla livsrus är även detta ett kortvarigt sådant men i sin högsta fas obetalbar.
paralell - förstoppning och laxeringsmedel. eller för er som inte upplevt det-
törstig och ett glas vatten. varför detta väcker avund kan spekuleras. när 3 blanka ytor läggs tätt och aggressivt så bildas en ring och den ringen är nog både orsak och anledning till detta fenomen. att hela tiden slitas mellan gränserna tär på den lilla själen. gömm den noga.




Fri vers av Nack
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack