Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset som brinner sänder lugn och stillhet


Trött på dig


det är precis som du har på känn
anar att jag mår bra känner mig
trygg har äntligen börjat tycka om
mig själv



det är då försöker rubba mig göra
så jag känner mig liten ensam och
utan ork vill inte visa hur ledsen
och sårad jag blir



försöker att inte ta åt mig det är
inte lätt och det är inte alltid det
går jag har bestämt mig för att inte
se dig om jag kan det kanske kan få
dig att förstå



det gör ont när vänner sviker och vänder
kappan efter vinden nu har jag lärt mig
att den som gör så är ingen riktig vän




anits 27 oktober 2012





Fri vers av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-28 00:35



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Det var ingen riktig vän så sörj inte ;.)
/kram
2012-10-30

    Birgersdotter VIP
Viktigt att se-och det gör du kram
2012-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Riktiga vänner sviker inte...det har du så rätt i...
2012-10-28

  Lars Hedlin
Bra skrivet...Bar att du vågar...KRAM
2012-10-28

  Anya VIP
Bra att diktarjaget kan se igen, det krävs insikt för det.
2012-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är djävulen som sänder sådant pack i vår väg för att terrorisera oss.
2012-10-28

  Eva Helene VIP
Ja, det gör ont, men låt dig inte nedslås, var den DU är, den här tröttsamma personen kan du inte omvända!
2012-10-28

  Bibbi VIP
Svåra saker att möta.
2012-10-28

    ej medlem längre
Vännerna går att räkna...
2012-10-28

  Angel of love
Vackert skrivet , kram
2012-10-28

  M M Mannheim VIP
Nej, då är det bättre med skrivarvänner här på poeter. De har en förmåga att inte svika. Bra att du finns och att jag finns här på poeter.
Kram min vän!
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP