Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

idag är allt utan minne

 

ljuset är klart, kärleken

inte oåtkomligare än handen

 

ändå skall vi svika varandra

idag skall vi dö en gång till




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-28 10:04



Bookmark and Share


  Brachmin
Inte oåtkomligare än handen, bra skit
2012-11-01

  Msann
Otroligt vackert men tragiskt! Älskar delen i mitten! :)
2012-10-28

  cilax VIP
vad snyggt

vad ska dikten heta imorgon? ;)
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin