Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev denna text för ett år sen, mestadels pga mardrömmar jag hade vid tillfället.


Tyst lilla knyte

Mamma,varför gör du så här?

Tyst nu lilla knyte.
Du började som en knut och slutade som ett knyte.
Du vet att mamma älskar dig, oavsett vad.

Men mamma,om du älskar mig,varför gör du så här?
Vill du inte ha mig?

Tyst nu lilla knyte.
Det är därför jag gör detta,för att jag älskar dig.
Du vet att mamma inte kan vara mamma,även om hon vill.
Men mamma är nästan ett barn hon också.

Mamma,jag är rädd.

Tyst lilla knyte.
Jag vet att du är rädd, det är jag också.
Men det är över snart.

Mamma,när jag får ett syskon, lovar du mig att älska det lika mycket som du hade älskat mig?

Ja, lilla knyte.
Det lovar jag.
Oavsett vad.

God natt, mamma.

Sov gott lilla knyte.




Övriga genrer av tRAsSeL
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-28 13:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt berörande.
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL