Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärselden

Jag gav min kropp till högstbjudande.
För den var ändå inte min.
Alla andra ägde den.
Och jag ägde ingenting.

Jag sökte eufori och adrenalin
i vartenda hörn som fanns.
Det enda som fick mig att fortsätta leva.
Impulsiviteten satte mig i trans.

Jag gjorde misstag efter misstag.
Om och om igen.
Men jag var ändå inte värd någonting.
(är)
Ångesten blev min vän.

4 år senare.



Börjar allt om igen.




Fri vers av tRAsSeL
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-26 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter inte bra... En sårad själ förtjänar att få må bra till slut. Bra skrivet.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL