Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monofobi

Det jag är allra mest rädd för.
Sker.
Just för att jag är rädd för det.
Och försöker undvika det.

När jag försöker undvika det.
Kommer jag bara närmare det.

Kvicksand.
Försöker jag komma upp,
sjunker jag bara ännu mer.

Så jag kom till insikt
att sitta och vänta.
Försöka att inte göra något.
Inte röra på mig.
Inte undvika.

Så kommer nog snart en hand.
Och drar mig upp ur kvicksanden.




Fri vers av tRAsSeL
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 16:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket bra!
2013-02-26

  katastrofromantiker
Tänker på Oroshjärta av Tomas Andersson Wij...
"Det du räds drar du till dig
Och det du jagar glider undan"

Tycker om titeln!


2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL