Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bättre att veta när, än att slippa vänta.

Jag har lurat mig själv rätt länge nu.
När kommer det vanliga tillbaka?
Det som jag är van med?
Det som jag levt med så länge.
Det som alltid funnits där.
När allt de andra försvunnit.

Svartet.
Självhatet.
Hålet.
Gropen.

När faller ridån ned?
När blir jag ensam igen?
När förlorar jag min kropp igen?
När blir ångesten så stark att jag måste förstöra min hud igen?
När händer det igen?

Jag måste veta.




Övriga genrer av tRAsSeL
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-01 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL