Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksförklaring ~~

Jag älskar dig.
Jag älskar att mysa med dig.
Älskar att känna dig mot mig.
Känna hur hela du omfamnar mig.
Omfamnar hela mig.
Värmer hela min frusna kropp.
Ända ut i tårna.
Låter mig vila i din famn, efter en lång dag.

Och nej,du är inte för lång.
Det är bara bra.

Och nej, du är inte för stor.
Då blir det ju mer av dig.
Och mer av dig, ja det är ju bara bättre.

Men jag hatar att lämna dig.
Hatar att lämna dig på morgnarna.
Och jag skäms.
Skäms något fruktansvärt.
Jag skäms så mycket att när jag väl lämnat kvar dig så längtar jag tillbaka.

Ändå förlåter du mig varje kväll.



Min säng,
jag älskar dig.




Fri vers av tRAsSeL
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-09 18:56



Bookmark and Share


  ErikaRoos
var helt säker på att du menade din pojkvän. Haha. <3
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL