Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berör dig av oss!

Jag vill beröra just dig som läser
och jag vill bli berörd av dig

Vi delar våra erfarenheter
och av vår värme

Omsluter varandra
Så härligt och värmandes gott

Så ta för dig av OSS! ?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 514 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-28 14:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fina tankar...
2012-11-06

  Lena Själsöga Keijser
detta ord innebördsord berör berörelse är så vackert
2012-11-01

  Angel of love
Vackert och så sant, så borde det vara!
2012-11-01

  Chawa VIP
Vacker sanning och berörande fint!
2012-10-29

  anits VIP
Mycket fint, du berör med dina fina ord
2012-10-28

  Hanna Mari Wallin
precis så, gemenskapens band...vackert

denna bokmärker jag
2012-10-28

  Maiah VIP
precis så... så fint.. att beröras men inte äta av den andre....
2012-10-28

  Osvalds_Dotter VIP
Hjärtligheten lyser genom raderna och
ut till oss läsare :)
Tacksamt!
2012-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, jag håller med dej...just så ska det vara...
2012-10-28

  mare VIP
Låter bra, du berör mig ;)
2012-10-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Rolig text: Concern from us!
(So help yourself to U.S.!? /Så ta för dig av OSS!?)
Vita ras har vandrat lite för mycket.
Det börja ser ut grå möss artig.


2012-10-28

  Ljusletaren
Banne mig så bra och sant skrivet!
Så är det ;.)
/kram
2012-10-28

  Maj-Lis VIP
Fint när man kan beröra varandra
2012-10-28

    ej medlem längre
Så varma och underbara dina ord är.
2012-10-28

  majola VIP
Så fint skrivet.
Kände att jag blev
just berörd.
2012-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Detta är ju vad
vad redaktionen
i sin inf. om text-
kritik tänkt att ord
vi skrivit, läst att de
åt två håll kan blänka...
Gott bakåt skänka och
framåt åt nytt håll länka!
*********************
2012-10-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Nu blev jag nästan lite rörd. Fint skrivet, vackert tänkt. För där slog du huvudet på spiken!
2012-10-28

    ej medlem längre
Ja beröra och beröras

visar hjärtats värme inom
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin