Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

Jag har aldrig trott att äkta kärlek fanns innan jag mötte dig,
jag hade aldrig fallit för någon men efter första kyssen föll jag för dig,
utan att veta ordet av dig så var jag fast i kärleken
du hade nyckeln till mitt hjärta, du är min andra halva
livet kan vara svårt vissa dagar men vi stöttar varandra.
Du är anledningen till att jag kämpar,
du är mitt allt, du är en del av mig
du är den som jag aldrig lämnar
din för evigt.


solen lyser upp och skiner på ditt ansikte
där ligger du så änglalikt och blundar
jag ligger och tittar på dig och kan höra hur du andas
du ligger och håller om mig precis som när vi somna
utan att veta att timmarna har gått över på en sekund
Din värme gör att det är varmt och skönt
jag vet att du kommer vakna vilken sekund som helst
du öppnar dina ögon och dom ser ut som diamanter och säger godmorgon
och innan jag hinner svara dig så viskar du att du älskar mig med ett leende på läpparna




Fri vers av Nikoh
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-29 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!!
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh