Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ånyo...


reveny

 

 

 

 

 

så nära

andas lyckan förbi

det nyss förgångna

passerat

 

så kommande ögonblick

förloras i de

du inte hinner se




minns
 

först här är där allting är




början är slutet

i varje nu

föds och dör

 

du

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-09 22:11



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mästerligt komponerat!
/kram
2012-12-11

  Bodil Sandberg
Varmt djupt och vackert kärleks röda färg inramar osynligt men till synes och känslomässigt påtagligt enormt fint!
2012-12-10

  Lars Hedlin
En vacker text som berör!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight