Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro på dig själv

tänk inte för mycket
vad är rätt och vad är fel
tro på dig själv




Övriga genrer av lapaix
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-30 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix