Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

kan bara gå
min egen väg
kan bara vara
den jag är
Måste följa
mitt hjärtas röst
lyssna på det
som känns rätt i mitt bröst






Fri vers av lapaix
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-25 21:50



Bookmark and Share


  aol
helt rätt att göra det man mår bra av
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix