Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påklätt sex

jag kallar det inte krav
jag kallar det sunt förnuft
avskalad avsaknad
ord krävs för att skapa mening

vakna nakenlekar
som drömmande sömmar
är våra fingrar mellan varandra
när vi möter john blund halvvägs

hudcellerna älskar medan vi sover
våra hjärnor blir ömma
vår hud viskar till varandra
så att vi inte vaknar

nattsolen är full
av synliga blåmärken
men du är också full
inget som du märker

~~

påklätt sex
jag rör dig inte om du säger till
se till att väx
nu hör du mig bara om du vill




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-30 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster