Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstå att vingar tar plats

så är det bara
vingar som inte
får flaxa
förtvinar
och kråkor
som inte
kan flyga blir
olyckliga kråkor
det enda dom kan tänka på då
är hur gärna dom skulle
vilja
flaxa
lite




Fri vers av kråkan VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-31 09:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flaxa å flyg du kråkan svinga dig mellan taken! Älskar kråkor!
2012-11-02

  souleater
ja... plats måste man få...
2012-10-31

  Quasimodo
Med lusten och viljan får även stenar vingar att flaxa med, så flaxileflax!
2012-10-31

  aol
din skrift berörde mej så vännen,
2012-10-31

  aol
ja utan vingar ingen fantasi med fantasi finnes dom och då flyger vi min vän till vilka världar vi vill,. kram,
2012-10-31

    ej medlem längre
En vacker Kråka som längtar efter det den kan, flax flax
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP