Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

 

från min tråkiga sida av liv

längtar jag efter vad som skulle hända

på andra sidan där du finns

du tänkt på samma sätt

och mittemellan oss

är den blåa illusionen

som alltid




Fri vers av Rise Little One
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-31 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert !!!
2012-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodig men ändå vacker längtan...
2012-11-01

    ej medlem längre
Sköna Helena,
skaldade grekerna
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One