Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till ljuset

 

jag ska inte hålla för dina ögon

du måste genomleva din egen död

och jag min, jag ska möta dig

på andra sidan, vi ska vandra där

 i den vitaste av vårar, vi skall

 sova i varandra och allt

skall äntligen vara

tomt




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-01 16:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Vacker, respektfull vilja till pånyttvardande! "sova i varandra" måste vara en av de mest intressanta formuleringarna jag stött på på länge...
2012-11-03

  Brachmin
Ja, ibland behöver man kanske inte knyta ihop det, vem vet om det är på andra sidan?
2012-11-01

    JO:82
snyggt
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin