Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


MIRAKEL



när det var svårt och tungt
du slutade se mig
om du någonsin hade gjort det
så började min vandring
du trodde att jag snart
skulle komma tillbaka
jag hade ingenting att komma tillbaka till
dela mitt liv med dig
och dom som kom gick
i det du och jag byggt upp



jag kände mig fri
kunde ta allt i min egen takt
tackade Gud för att jag var fri
han var min vän som stannat kvar
du förföljde mig
ibland var jag rädd
jag hade ju han som skyddade mig



ibland tror jag att du ångrade dig
det var då
du stod utanför mitt fönster
gapade och skrek
när jag öppnade bad dig hålla tyst
du väckte grannarna
det var då du sa
visst dig kommer det att gå bra för
du som tror på mirakler



men hur ska det gå för mig
det hade jag inget svar på
du hade själv satt dig i den sitsen




anits 1 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-01 23:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra ordat/kram
2012-11-06

  Lars Hedlin
Härligt..bra skaldat!
2012-11-05

  Anya VIP
En stark text om att lämna ett förhållande. Tydliga bilder framträder. Fint foto förstärker.
2012-11-02

  Bibbi VIP
Så väl att Du fann Ditt egna liv.
2012-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är tryggt att ha Gud på sin sida...
2012-11-02

  Eva Helene VIP
Text som berör. I bästa fall har personen som gjorde dig illa lärt sig en läxa och kommit till insikt.
2012-11-02

  ULJO
Starkt och berörande
2012-11-02

    ej medlem längre
Visst trorvi på mirakl!
2012-11-02

    Ken Cassel
Bra Stina! :)
2012-11-01

  Tarantaran
Starkt och gripande!
Man är sin egen lyckas
smed..och att tro på
mirakel kan inte skada..
det kan hjälpa en att
hitta ljuset lättare..
All lycka på vägen dit!
2012-11-01

    ej medlem längre
Starkt om att ta sitt ansvar! Känner smärtan...
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP