Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


SÄG DET




säg det
jag behöver höra det
säg det
att jag duger
säg det
om och om igen
jag behöver höra det
att jag duger
precis som jag är



anits 1 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-01 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så perfekt uttryckt!
2012-11-08

  Lars Hedlin
berörs av dina ord!
2012-11-05

  Anya VIP
Tack! Dina ord går rakt in och betyder mycket för mig.
2012-11-02

  Bibbi VIP
Du är en helt undrbar vän.
2012-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
"Du vet väl om att du är värdefull,
att du är viktig här och nu.
Att du är älskad för din egen skull,
för ingen annan är som du!"

Kram på dej min vän...
2012-11-02

  aol
du duger du duger det kan jag säga många gånger i alla fall för mej, kram,
2012-11-02

  poetryGirl
Du vet att du är bra!
2012-11-02

  Eva Helene VIP
Du behöver inte lägga till eller dra ifrån någonting - du är okonstlad och rak, och det vet jag att många uppskattar. Du duger mer än väl! :)
2012-11-02

    ej medlem längre
du duger mer än väl..
2012-11-02

  Tarantaran
Vi kan säga det hela tiden för
det är sant..sedan kan du
lyssna inåt och höra det
inifrån dig jämt..om du vill..
..vi säger det så länge du vill
höra det från oss!!
2012-11-02

  M M Mannheim VIP
Du behöver aldrig tvivla..du duger precis som du är...tycker jag i alla fall jag som skriver det här och även andra. Av de andra som kommenterat dikten.
2012-11-02

    ej medlem längre
Javisst, vi duger som vi är fast vi inte är fullkomliga!
2012-11-02

    Ken Cassel
Du duger precis som du är, Stina! :))
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP