Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väna....

Du väna
Sköna
Spröda

Du liv
Av kraft
Och energi

Du låga
Som snabbt
Kan släckas

Lev i ljuset
Låt dig inte nedslås
Av vindarna
Som krafsar

Lev




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-02 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP