Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Helgons dag

Hon sitter på en bänk

i Edens prunkande lustgård

väntar längtande efter honom

hennes älskade som ska komma


Länge har hon väntat

under körsbärsträdets knotiga grenar

vars ljuva rosavita blommor

smyckar hennes nakna kropp


Med hjärtat förnimmer hon

hans andes sista tysta suck

känner honom närma sig

så står han där framför henne


De ser på varandra

lika unga som första gången

deras blickar sökte och möttes

de tar varandras händer


Förenade för evigt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-02 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP