Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allhelgona rader till Farmor


Min inre Kyrka

 

Centrerar mitt sinne

 

går inåt.

 

- - - - 

 

Sätter mig på främre bänkraden

min inre kyrka.

 

- - - - 

 

Närvaro

 

- - - - 

 

Känner Dig nära Farmor

 

Du är en del av Mig

 

- - - - 

 

Ditt öppna hjärta

lämnar spår

i min själ.

 

- - - - 

 

Tänder ett ljus 

 

- - - - 

 

Önskar Du vore här.

- -




Fri vers (Fri form) av Osvalds_Dotter VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-11-02 19:50



Bookmark and Share


    Ladylike
Så underbar.Bokmärker:)<3
2013-01-21

  Chawa VIP
Mycket fint att finna ro i sitt eget tempel - sin alldeles egna kyrka, i sitt inre. Här bjuder du gudomliga ord. Tack!
2012-11-19

  Kim VIP
Ja så blandade känslor det alltid är i vårt inre! Och inte behöver vi ha någon kyrka att gå till när vi har den i vårt inre... Så fint, godhet som stannar för evigt. Precis så är det, det som är delat är där för evigt. Känner precis detsamma för min mormor!
2012-11-07

  Ljusletaren
Grattis till din placering/kram
2012-11-07

  Sofhia Wirström
varma rader
de berör
de är tänkvärda
2012-11-07

  Linda CH VIP
Varma vackra formuleringar!
2012-11-07

    Birgersdotter VIP
Så underbart kärleksfullt och vemodigvackert beskrivet
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och ljust sätt att minnas...
2012-11-07

  bittemi VIP
Varmt och vemodsvackert skriver du!
2012-11-07

  Ljusletaren
Vilka mästerliga rader:
"Sätter mig på främre bänkraden

i

min inre kyrka."

Mycket bra skrivet om den som man saknar ... bravo/kram
2012-11-05

  Lars Hedlin
Mycket mycket fin.....
2012-11-05

    Shush
Vackert, och sorgset.
2012-11-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
vacker mot din farmor
kvinnosjälar i förbindning

gudinnor, i all evighet
2012-11-04

    ej medlem längre
En fin dikt. I mina ögon känns dock de två första raderna, i kursiv stil, lite överflödiga. Jag tror dikten skulle vinna på om du tog bort dem. Men det är ju bara vad jag tror. Gillar den i vilket fall.
2012-11-02

  M M Mannheim VIP
Det var vackra tankar om en inre kyrka. Där inne där det är bara du, Gud och Jesus. Bry dig inte om oss andra, njut av din egen tid med Herren.
2012-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Du kan släppa in Jesus i ditt hjärta.
Han kan frälsa dig, ge dig syndernas förlåtelse och evigt liv i himlen.
Först då blir ditt hjärta ett heligt tempel.
2012-11-02

    ej medlem längre
Åh så fint du skriver,
blir alldeles varm inom ..
2012-11-02

  Celticgirl VIP
verkligen fint och innerligt:)
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP