Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golvad

De har bebott mina lådor
papper av olika slag
skulle fyllas
med berättelser
om livet

Nu ligger de här
golvet fullt
ihopskrynklade

livet likaså




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den berör...
2012-11-03

  aol
ruggigt bra skriftat
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten