Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiger






bergen stiger upp genom molnögons vakandeblickar
kysser molnkvinnans stigar

allting förändras

molnkvinnan rör vid ögon
allting förändras detta är
växandets doft




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-03 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser