Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Philippians 4 :11


Min tro *

 

 

Min tro hjälper mig

jag föddes in i den

därför har jag 

allt jag behöver.

 

Med min tro

är jag nöjd

med allt jag har.

 

Inget mer

och inget mindre.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-03 23:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina trosvissa text!
2012-11-08

  Marianne Räf
Tro är viktigt - jämte hopp och kärlek.
2012-11-08

  Ljusletaren
Så bra att du är ett med din tro :-)
/kram
2012-11-07

  Magica VIP
Grattis, om det gör dig lycklig! (Ärligt menat)! :)
2012-11-05

  Osvalds_Dotter VIP
Bra skrivet =)
2012-11-04

  anits VIP
att ha en tro är stor trygghet
2012-11-04

    ej medlem längre
Alla tror något, men Herren är högst...
2012-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tron ger trygghet...
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP