Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färdas





har du sett eldar slockna
har du sett röken stiga

sväva i mitten
dimband skirböljande viskar

stig upp
färdas med

vänd ögonen in i ängen
se maskrosor släppa dunfjädrar
in i solmolnsmarker




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-03 23:26



Bookmark and Share


    hver
Inspirerad. Lena

Þegar eldarnir slokkna
svífur dimman um
augun vakna,
spegla orð
viskunnar
til kvölds roðans.
Reykurinn stígur upp
til mánans
eins og dúnfjaðrir.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser