Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om....

Tänk om en text i natten
Kan bli en sång
Om livet

Tänk om en text
Kan bli ett ackord
Som frammanar känslor

Så starka
Att gränser överskrids
Griper tag
Fångar

Tänk om jag hade den sången




Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-04 02:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då är det bäst att skriva på,
för det kan ju bli så...
2012-11-04

    ej medlem längre
Ja, tänk!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP