Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackert med levande ljus


ALLA HELGONS DAG


jag vill fånga dagen
måla den med mina ord
känna det magiska
ögonblicket
när ljusen brinner
vid din grav
på alla helgons dag



anits 4 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 984 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-04 18:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker!
2012-11-10

  tom boreland
var hos mormor morfar,och mormors mormor dom lgger vackert med utsikt över fjorden
2012-11-08

  Bibbi VIP
Doft av harmoni.
2012-11-06

  Ljusletaren
Mjukt och fint!
Bra ordat/kram
2012-11-06

  ULJO
Stillhet och ro andas här
2012-11-05

    Yarissa
Fint beskrivet!
2012-11-05

  Lars Hedlin
Vackert och stilla
2012-11-05

  Sofhia Wirström
fin
stämningsfull text
en dag att minnas
de som ej finns med oss
2012-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
En dag att minnas...så fint och ljust...
2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Löjligt att tro att de döda ber för oss.
Alla döda är för det första inte i himlen och för det andra vet de som befinner sig i himlen respektive helvetet ingenting om vad som händer på jorden.
Katolicismens problem är bland annat detta att man lägger till saker och ting till Bibeln som inte finns där.
2012-11-04

  Anya VIP
Mycket rofyllt och stämningsfyllt.
2012-11-04

    ej medlem längre
Javisst vi har tänt å spridit kärlk, glädje å frid för dom kommer ju till oss å på önskan ber de också! Fint!
2012-11-04

  poetryGirl
det är en särskild stämning
2012-11-04

    ej medlem längre
en stilla, vacker text....
2012-11-04

  M M Mannheim VIP
I mörkret i alla helgons natt lyses kyrkogårdarna upp av alla ljus.
2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
En tradition jag absolut inte kan förlika mig med. Tar avstånd från det hela.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP