Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i kvällningen, mot natten


Nattens Sagoland

Sårbar
mellan två världar
nakna tankar plågar

lampan släcks

glider in i natten
mot levande liv
bejakad, sann
där du är

i Sagoland
förenade




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-04 21:14



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Så vackert och sådan härligt varm känsla i poemet!!
2012-11-13

  Lars Hedlin
vackert skaldat!
2012-11-09

  Björn Donobauer
när våra knövliga tankar slätats ut av vår brottning med dem kan de bli satinlakan att glida ner emellan, men först brottas vi med dem då de hotar att strypa oss innan kampen är över
2012-11-05

  aol
så rogivande vackert skaldat,
2012-11-04

    ej medlem längre
Så vilsamt och vackert ...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten