Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutets slut..alltså Början!


Det är slut på slutet nu...

I dag tog slutet slut.
Havet ebbade
och väntans vindar...
med hopplös suck,
dog ut..

I dag dog skrik och tjut
solen brast,
månens gång,
och sjärnors sång,
allt tog bara slut.

Och bortom bergets trädtoppskam
drog livet bort
i svaveldamm.

I dag tog slutet slut
tiden brast
och allt dog ut.

Ingen frid, inget krut
inget krig...
bara
slut.

En sista långsam andning...
ut.

Och bortom bergets nakna kam,
blott solens eld
och svaveldamm.









Bunden vers (Rim) av Jaramald VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-08 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP