Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ljus för en kär vän som inte finns med längre är det gott att tända


Ibland blir det lite annorlunda

 

det blir inte alltid som man tänkt sig

så blev det denna allhelgonadag

ljuset som jag så länge jag kan minnas

alltid har tänt för dig på din grav

alla helgona dagens kväll

i år blev det inte så

ljuset har stått på mitt köksbord

där det brunnit så vackert

spridit sitt ljus

för både dig och mig

 

 

anits 5 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-05 19:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så lyser ljuset - var det än står...vackert skildrat!
2012-11-10

  Eva Helene VIP
Gott nog så!
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det blev ju fint ändå...
2012-11-06

  Bibbi VIP
Fint.
2012-11-06

  Lars Hedlin
Härligt ordat!
2012-11-06

  Ljusletaren
Tänd ett ljus för en själ var du än är ... fint ordat/kram
2012-11-06

  ULJO
Ditt ljus brann ju och dina tankar var hos din vän, det är ju ändå det viktiga
2012-11-05

  Anya VIP
Ditt ljus syntes nog var det än stod.
2012-11-05

  Christine Sabel
Vackert så! Om de döda ser ljus så är det ju bättre att du också kan njuta av det!
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP