Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksam över vänner som inte sviker


Hjälpsamhet

 

tänk att få slippa stressen

när förkylningen med en hosta

som aldrig vill ta slut slår till

 

så skönt att då få hjälp att lyfta av

den stora bördan från mina axlar

en underbar kvinna ställer upp

istället för mig som kyrkvärd

 

nästa gång hon behöver hjälp

så finns jag där det är så skönt

att veta det finns någon som

ställer upp

 

när jag behöver

 

 

anits 5 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-05 20:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att finas för varandra - det största av allt mellan oss människor
2012-11-10

  Eva Helene VIP
Värmande text!
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fint att finnas för varandra...
2012-11-06

  Bibbi VIP
Värmer att läsa.
2012-11-06

  Lars Hedlin
Sanning och värme! :)
2012-11-06

  Anya VIP
Vad bra att det finns hjälpsamma människor. Din text gör mig glad!
2012-11-06

  Ljusletaren
En sann vän i nöden ... bra :-)
/kram
2012-11-06

  poetryGirl
riktiga vänner är guld värda
2012-11-05

  ULJO
Viktigt med vänner som finns där när man behöver få känna tryggheten
2012-11-05

  M M Mannheim VIP
Förstår din känsla som när jag själv har migrän. Ingen behöver ersätta mig i något uppdrag. Men skönt för dig. Så oavsett så är det skönt med hjälpsamhet.
2012-11-05

  aol
o så underbart att höra blev så glad för din skull vännen,
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP