Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstånd


Utanför allting. Ligger ingenting. Inga tårar. Inga dagar.

Inuti mig. Så skröpligt skruvade. Så fint lagda. Samlade. De många. Som gått.

Men. Spelar det roll?

Jag är nog i alla fall. Ingen. Inte egentligen. Inte på riktigt. För om jag vore. Så skulle jag förstå.

Detta fucking liv.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-05 21:21



Bookmark and Share


  Nanna X
ja detta fucking liv...
2012-11-07

  Aftonvännen
Du brukade se det genom jazz,

här vänder den sig mot dig och ser på dig..
2012-11-06

  Ninananonia VIP
Svårt ibland...
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP