Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MORGON

 

 

tidigt i morgon

så tidigt det går att ringa

till vårdcentralen

så ringer jag vill ha en tid

trodde jag höll på att bli

bättre från min förkylning

 

inte då hostan har blivit värre

nu i kväll febern den är tillbaka

nu mycket högre än den varit

får jag inte det

 

så åker jag och sätter mig där

tills någon tar hand om mig

känner det så tröstlöst att alltid

behöva tjata om att få hjälp

 

nu hoppas jag få sova

när jag vaknar kanske

allt känns annorlunda

 

 

anits 5 november 2012

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-06 00:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hoppas du fått hjälpen du behöver....
2012-11-10

  ULJO
Jag känner med dig, hoppas allt blir bra.
2012-11-09

  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt att vara sjuk...krya på dej...
2012-11-06

  Bibbi VIP
Hälsokramar!
2012-11-06

    Yarissa
kram till dig
2012-11-06

  Lars Hedlin
Sänder en värmande tanke! kram
2012-11-06

    ej medlem längre
hoppas allt väl! kram
2012-11-06

  Anya VIP
Hooas diktarjaget får hjälp. Håller tummarna.
2012-11-06

  Ljusletaren
Hur gick det för dig hos doktorn?
Bra att du är envis för du känner din kropp bäst/kram
2012-11-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Från alla oss: en nattens kram till morgon är du frisk, näktergal dam./Diana.
2012-11-06

    ej medlem längre
Låt oss hoppas!
2012-11-06

  M M Mannheim VIP
Det hoppas vi! Du har ett så fint sätt att med poesins hjälp dikta den verklighet som är din. Jag är glad att få vara en del av ditt liv. / Kram
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP