Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från början

 

Ljuset är ett skrik i den nyfödde

 

universum finner sin plats

i barnet och växer

 

Jagsöker sin klang

 

snart är Du ett ord

på någon annans

läppar

 

 i den natt då

 de okyssta

 

väntar varandra




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-06 07:28



Bookmark and Share


  flygia
totalt drabbande underbarhet
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin