Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man tro på?

Perspektiv klyvs
Då olika bilder av världen
Målas upp

Var finns sanningen
Då sanningen förkrymper
I retoriska dimridåer

Vad ska man tro på?




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-07 01:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet."
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP