Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir bättre - sen


Ett rött, ett grönt och ett gult
En örns ruvande gestalt mot det vita

Världen är gatstensgrå
Livet slingrar sig

Det trummar ledset mellan stegen





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-07 11:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön hoppingivande naturalistisk goeskrivelse
2012-11-08

  Katinka VIP
Å så fin
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP