Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halv bild

 

 

Ser henne 

på en halv bild

liksom hon gömmer sig.

 

Gömmer hon sig

för verkligheten.

Eller vill hon 

bara vara mystisk.

spännande.

 

Visst är hon 

för skön!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-08 15:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint skrivet...
2012-11-12

  Maj-Lis VIP
Vågar kanske inte visa sej hel
2012-11-10

    ej medlem längre
Mystisk tror jag...
2012-11-09

  anits VIP
Vackert och känslosamt
2012-11-08

    ej medlem längre
härlig känsla i denna ...
2012-11-08

    ej medlem längre
ohh så härlig text.
2012-11-08

  Angel of love
Vacker!
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP