Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Spanaren


Städar i vänlistan ... ( vill ni ska veta )

 

jag tycker mycket om vänner

tyvärr finns det många

som aldrig vill läsa

eller ge en kommentar

på det jag skriver

 

många är det flera månader

som gått

och inte en läsning eller kommentar

jag fått

så dom städar jag nu bort

 

förlåt det går åt så mycket energi

på att fundera varför det är så

 

obs! det finns alltid en ny chans

att komma tillbaka

 

 

 

anits 8 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-08 17:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland måste man göra så - vänskap ska betyda något
2012-11-10

  Lars Hedlin
Bra beslutat vännen......
2012-11-09

    Yarissa
Det är ett bra beslut!
2012-11-09

  Ljusletaren
Ärlighet vinner man längst på ... bra/kram
2012-11-09

  Bibbi VIP
Klokt beslut.
2012-11-09

  genni VIP
Det viktigaste är att det känns rätt för just dig, k r a m
2012-11-08

  Sofhia Wirström
klokt skriver du min vän
man behöver städa
rensa
här och där

2012-11-08

    sajo
Så gjorde jag innan jag flyttade det var många som jag insåg inte heller läste mina texter. Men som du skriver är det aldrig för sent. Gillar.
2012-11-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Kära skrivar vän! Jag får lite ångest över att inte alltid hinna kommentera eller svara snabbt. Dagarna går på arbetet, sedan hemstyrslen och en hel del i ideèlt arbete utanför hemmet.
Varm senhöst kram till dig! Nu börjar vi tända juleljus igen!
ML
2012-11-08

  aol
gillas, du tänker klokt,
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP