Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan misär, helvete och brustna hjärtan

Som liten var världen så stor, men problemen så små. Bland träden, i skogen, var du prinsen i sagan. Allting tedde sig oskyldigt genom dina rena ögon. Tiden har sprungit i fatt en, och allting är det omvända. Nu är världen så liten, och problemen så stora.

Genom minnena saknar du den svunna tiden, då allting var så lätt. Innan misär, helvete och brustna hjärtan skulle regna över dig likt svarta moln. Men hur jävligt livet än kan vara, så försvinner aldrig dina minnen. Och den rikedomen kan vara värt mer en de tomma lapparna i plånboken.




Fri vers av April skies
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-11-09 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies