Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var min vardag i över 10 år!


Mobbad

Mobbad hela tiden, mobbad varje dag
Kunde aldrig vara säker, överlever jag?
Grotesk psykisk terror och ständigt hårda slag
I tio långa år var detta min vardag

Med kuratorer som inte lyssnar
Med en ständig ignorans
Var det fritt fram för mobbarna
Jag hade aldrig en chans

Över 40 jävla mobbare
Som varenda jävla dag
Försökte krossa mitt psyke
Ville göra mig svag

Var rädd för att dö
Men ville ändå ta mitt liv
Och VARENDA JÄVLA kväll
Satt jag och glodde på en kniv

Sömnlösa nätter
Självförtroende noll
Totalt punkterad
Som en sönderslagen boll
_________________________________________________

Idag är mitt psyke förstört, men det som har hänt mig SKA TAMEJFAN INTE BEHÖVA DRABBA NÅGON!

Ta kampen mot mobbning! Ingen ska behöva må som jag gör idag på grund allt skit som har hänt.. MOBBNING ÄR OACCEPTABELT!

Dessa antagonister med hänsynslös låg empati som får härja fritt för att dessa inkompetenta vuxna aldrig reagerar!

Stöd aldrig organisationer som FRiENDS för de hjälper ingenting!
Hade aldrig levt idag om jag inte insett att jag hade ordets gåva och kan försöka hjälpa andra.

TA STÄLLNING!

// Thyberg





Bunden vers (Rim) av Thyberg
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-09 02:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vuxenmobbning är värst.

Berörande!
2012-11-09

  Xan
Du är inte ensam om detta

Det utanförskapet som man upplevde
Ungefär som om att frysa ihjäl
Och alla som tror att de förstår
De har bara en dålig illusion
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Thyberg
Thyberg