Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna som var ifrån...

En kvinna som var ifrån Gniv

Utav sin man nu fått HIV

Hon till honom sa:

"Du kan sticka, ja dra!"

När hon träffa hans face med saliv




Bunden vers (Limerick) av Thyberg
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thyberg
Thyberg