Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens barn

Jag är ett nattens barn
jag klarar inte av ljuset som lyser upp denna fruktansvärda värld

Jag är fast i mörkret
hjälp mig ut

Jag finns men är ej synlig
vill inte stå till förfogande för ondskans makter

Tårarna rinner jag är fast
jag är beredd på världens undergång

Mitt liv trasas sönder
det är mörkt

Det är mörkt
mitt liv trasas sönder

Jag är beredd på världens undergång
tårarna rinner jag är fast

Vill inte stå till förfogande för ondskans makter
jag finns men är ej synlig

Hjälp mig ut
jag är fast i mörkret

Jag klarar inte av ljuset som lyser upp denna fruktansvärda värld
Jag är ett nattens barn




Fri vers (Fri form) av Thyberg
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 03:36



Bookmark and Share


    samole
Fin komposition.
2012-11-09

    ej medlem längre
Berör. Vi borde alla djupt söka inåt.
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Thyberg
Thyberg