Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ni se något men en mer allvarsam ton så kolla "Mobbad" och "Slagen"


Tänk om jag kunde

Tänk om

jag kunde

göra det

som jag

en gång

kunde göra

utan att

veta att

jag faktiskt

kunde det.

Nu kan

jag det

inte längre

nu är

det försent!




Fri vers (Fri form) av Thyberg
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-10 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thyberg
Thyberg