Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysteri

Mentala snöbollskrig över slätten.
Ytan reflekterar solskenet
som havet speglar himmelen.

Tilltrasslade tankar svävar
likt gäss över det omedvetna.
Älvor dansar vilt i skymningen -
tillsammans med trollen.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg