Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feelings, thoughts, opinions

Nothing is everything for one person,
everything can be overrated.
Everything for that can be,
nothing for another.

Feelings,
thoughts,
opinions.

What you like or dislike,
it matters.

Feelings -
they’re all different




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg