Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lek, dagg morgon


Änglaberg

Springer barfota i det gröna gräset som
gnistrar när morgonsolen träffar daggen

Stannar intill grusvägen med sina kratrar och
plockar en prästkrage som är solen

Kronbladen är kärlekens vara eller inte vara
för vackra egentligen att slitas bort likt vingar på flugan

Ljud från bjällror hörs på håll och förnimmer
kossors ankomst, till sin hage bredvid min lekplats

Gick neråt efter djuren som hörde min själ viska
om beundran för livet självt




Fri vers (Fri form) av salcin
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-11-09 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

salcin