Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljuv tanke av universum

Ditt leende är vackert ljuv
Dina ögon är galaxers födelse

Och jag känner starkt

Mitt hjärta bultar
när du är i min närhet.




Fri vers (Fri form) av salcin
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-15 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

salcin